Welkom bij Aidulac

Geweven draagdoek

Geweven draagdoek

Kruiskeper of jacquard geweven draagdoeken zijn een goede keuze voor het dragen van pasgeboren baby's èn grotere kinderen. De draagdoeken kunnen op vele manieren worden geknoopt, daarom wordt iedere draagdoek met een duidelijke handleiding geleverd voor veilig en ergonomisch dragen. De mogelijkheden zijn onbeperkt: effen of strepen, veel of weinig kleur, dun of dik, zacht of juist wat stugger.

Raster Lijst

Aflopend sorteren

3 artikel(en)

 1. Hoppediz Hamburg Lagoon Ultralight geweven draagdoek
  € 70,00

  Hoppediz Hamburg Lagoon Ultralight geweven draagdoek is met een gewicht van 135 g/m2 in de kleur turquoise. Een super lichte en luchtige draagdoek. Geweven met dunne garens, verrassend prettig om mee te dragen. Maat 6, 4.6 m lang.

  Meer info
 2. Hoppediz Hamburg Graphit Ultralight geweven draagdoek
  € 70,00

  Hoppediz Hamburg Lagoon Graphit Ultralight geweven draagdoek is met een gewicht van 135 g/m2 van een super lichte en luchtige draagdoek in de kleur grijs. Geweven met dunne garens, verrassend prettig om mee te dragen. Maat 6, 4.6 m lang.

  Meer info
 3. Hoppediz Hamburg Flieder Ultralight geweven draagdoek
  € 70,00

  Hoppediz Hamburg Flieder Ultralight geweven draagdoek is met een gewicht van 135 g/m2 een super lichte en luchtige draagdoek, in de kleur lila. Geweven met dunne garens, verrassend prettig om mee te dragen. Maat 6, 4.6 m lang.

  Meer info

Raster Lijst

Aflopend sorteren

3 artikel(en)