Welkom bij Aidulac

Horigen Grace 3D enkelzijdig elektrische borstkolf

Meer afbeeldingen

Horigen Grace 3D enkelzijdig elektrische borstkolf
€ 147,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Innovatieve Horigen Grace enkelzijdige elektrische borstkolf met 3D borstschild voor zowel vacuüm als massage, net zoals je baby aan de borst drinkt.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Met de Horigen Grace 3D enkelzijdig elektrische borstkolf met 3D borstschild kies je zelf de vacuuminstelling en een prettig kolfritme. Het 3D kolfschild en tunnel zijn gemaakt van zacht silicone die de tepel en tepelhof goed omsluiten. Dit voelt prettiger aan dan de traditionele harde borstschelpen. Je kolf met zowel vacuum en massage, net zoals een baby uit de borst drinkt.
Maatvoering:

  • 107PP met 24 mm silicone schild voor een tepel kleiner dan 24 mm. Connector en borstschild kunnen los gemaakt worden, wat makkelijker is wanneer je een handsfree kolfBH wilt gebruiken. Een 107PP kolfschild is om te bouwen naar handkolf, deze handgreep wordt mee geleverd.
  • 109PP met 25mm silicone schild past zich aan de vorm van een 25mm tepel (plus kleiner) en tepelhof aan. 109PP is geschikt voor een vollere en stevige borst. Connector en borstschild zijn aan elkaar verbonden en niet los te koppelen. Geen mogelijkheid tot ombouwen naar handkolf.

3D borstschilden horen de tepel en tepelhof te omsluiten om te kunnen kolven. Afbeeldingen van te grote of te kleine borstschilden zijn hier niet van toepassing.
Met de bijgevoegde flesadapter kan je de kolf zowel gebruiken met brede nek flessen (Avent) als met smalle nek flessen (uitgezonderd Beldico en Materni)
BPA vrij

Extra informatie

Extra informatie

Merk Horigen
Soort borstkolf Elektrisch enkelzijdig
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.