Welkom bij Aidulac

Medicijnen bij borstvoeding consult

Meer afbeeldingen

Medicijnen bij borstvoeding consult
€ 15,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Medicijn consult voor informatie over borstvoeding en medicijngebruik. Een deskundig advies op maat, door de lactatiekundige.
Beschrijving

Details

Geef je borstvoeding, gebruik je medicijnen of ga je die gebruiken? De lactatiekundige van Aidulac kan je helpen. Ze zoekt de juiste informatie voor jou over de (on)mogelijkheden in de combinatie van borstvoeding en het betreffende medicijn, gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap.

De lactatiekundige van Aidulac heeft voor het beantwoorden van jouw vraag over medicijnen in combinatie met borstvoeding een aantal gegevens nodig, een speciaal formulier helpt hierbij. Het aanvragen van een medicijn consult begint met het invullen van dit formulier. Na het beantwoorden van de vragen sluit je het formulier. Je krijgt per e-mail een afschrift met de door jou ingevulde gegevens. Aansluitend word je voor betaling van het consult weer doorgeleid naar deze pagina binnen de Aidulac shop.

Let op: De lactatiekundige van Aidulac baseert haar informatie op meerdere bronnen en de meest recente wetenschappelijke literatuur. Deze informatie is alleen van toepassing op jouw huidige situatie en niet geschikt voor een ander moment of andere moeder. De lactatiekundige is geen arts of apotheker en zal geen medicijnen voorschrijven. Samen met je arts ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen behandeling en medicijngebruik. Het is aan te raden om met je arts en/of apotheker de informatie die je van de lactatiekundige hebt gekregen te bespreken. Natuurlijk mogen zij ook rechtstreeks contact nemen om te overleggen over jouw situatie en mogelijkheden.

De lactatiekundige van Aidulac heeft gegevens nodig voor het beantwoorden van je vraag over medicijnen in combinatie met borstvoeding. Stuur deze gegevens per email naar info@aidulac.nl. De benodigde gegevens vind je hier.

Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.